Mesaj gönder

Çin'den Elmas ve CBN Endüstriyel Araçlar-Zhengzhou Shine Abrasives Co., Ltd. dünyasına hoş geldiniz.

Ana sayfa Haberler

Döşeme tekerleğinin hangi yönleri tıkanmaya neden olabilir?

şirket Haberler
Döşeme tekerleğinin hangi yönleri tıkanmaya neden olabilir?
hakkında en son şirket haberleri Döşeme tekerleğinin hangi yönleri tıkanmaya neden olabilir?

Çevirme tekerleğinin kullanımı sırasında sık sık tıkanma yaşanır. Çevirme tekerleğinin tıkanmasını etkileyen iki tür neden vardır.Ve diğerleri de öğütme tekerleğinin öğütme koşulları.Bugün, öğütme tekerleğinin kendisinin tıkanmasına neden olan ana nedenlere bakıyoruz.

1. Sıvıcı maddelerin türleri:

Farklı abraziflerin iş parçası malzemeleriyle farklı kimyasal yakınlıkları, farklı öğütme sıcaklıkları ve farklı öğütme kuvvetleri vardır.İş parçasının farklı malzemeleri için farklı abrasif türleri seçilmelidir..

2. Sıvıcı parçacık boyutu:

Dökme tekerleğinin yapısı ve boyutu aynı olduğu varsayımıyla, abrazifin ne kadar ince, parçacık sayısı ne kadar büyükse, düzen o kadar düzenlidir.gözenek sayısı artıyorAynı öğütme parametreleri altında, ince öğütme tekerlekleri tıkanmaya eğilimlidir.

3. Dökme tekerleğinin sertliği:

Yüksek sertliğe sahip bir öğütme tekerleği, kör abrazif taneler düşmeden önce iş parçasını ciddi şekilde kaşıyacak ve sıkıştıracak ve öğütme kalıntıları kolayca öğütme tekerleğinin gözeneklerini dolduracaktır.Hırlama süreci, yapışkan tıkanıklığı için erime sağlayan büyük miktarda sürtünme ısısı ile eşlik eder. Düğüm.

4. Dökme tekerleğinin yapısı:

Düzme tekerleğinin yapısı abrazifler, bağlayıcılar ve gözenekler arasındaki orantılı ilişkiyi yansıtır.ve öğütme tekerleğinin tıkanması daha olasıdır..

hakkında en son şirket haberleri Döşeme tekerleğinin hangi yönleri tıkanmaya neden olabilir?  0

Pub Zaman : 2024-04-02 09:14:35 >> haber listesi
İletişim bilgileri
ZHENGZHOU SHINE ABRASIVES CO.,LTD

İlgili kişi: Mr. Lenny Li

Tel: 15003895611

Faks: 86-371-67129055

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin