Mesaj gönder

Çin'den Elmas ve CBN Endüstriyel Araçlar-Zhengzhou Shine Abrasives Co., Ltd. dünyasına hoş geldiniz.

Ana sayfa Haberler

reçine bağlanmış elmas mükemmel özelliklere sahiptir

şirket Haberler
reçine bağlanmış elmas mükemmel özelliklere sahiptir
hakkında en son şirket haberleri reçine bağlanmış elmas mükemmel özelliklere sahiptir

1Birincisi, kesme açısı keskin, bu da sürekli ve kalıcı bir kesim sağlar.Polikristalin parçacıklar alt kristaller arasındaki arayüz boyunca kırılma eğilimindedir.Küçük yıpranmış alt kristaller kristal parçacıklarından ayrıldıktan sonra, yeni düzensiz şekilli alt kristaller kristal yüzeyinde keskin kenarlar oluşturur.Tüm parçacıkların düşmesi yerineBu işlem, parçacıklar bağlayıcıdan tamamen düşene kadar devam eder, bu nedenle son derece yüksek öğütme verimliliği ve abrasif kullanımı gösterir.

2İkincisi, mükemmel yüzey finişi. Tekdüze kırılganlık nedeniyle, işlenmiş yüzey çizgiler ve yanık izleri üretmeyecek.

3Üçüncüsü, uzun kullanım ömrü. Kaba yüzeylerin ve içe çekilmiş köşelerin varlığı ve abraziflerin tam kullanımı nedeniyle, kristal parçacıkları bağlayıcı tarafından kolayca yakalanır.

4Ek olarak, işlenen iş parçasının yüzeyinde iç gerilim küçüktür ve iç gerilim eşit olarak dağıtılır, bu da iş parçasının kullanım ömrünü büyük ölçüde artırır.

reçine bağlı elmas yüksek öğütme performansı ve düşük öğütme direnci sağlar ve sert malzemeleri işlemek için tüm kuru ve ıslak öğütme alanlarında yaygın olarak kullanılır.reçine bağlayıcı sistemi fenol reçine veya poliamid reçineÖzel durumlarda, özel lakton bağlayıcıları da kullanılır.En iyi uyumlu reçine bağ ve abrasif arasında hassas öğütme anahtarıdır, yüksek sonlu cilalama ve yüksek öğütme verimliliği.

hakkında en son şirket haberleri reçine bağlanmış elmas mükemmel özelliklere sahiptir  0

Pub Zaman : 2024-04-18 08:40:49 >> haber listesi
İletişim bilgileri
ZHENGZHOU SHINE ABRASIVES CO.,LTD

İlgili kişi: Mr. Lenny Li

Tel: 15003895611

Faks: 86-371-67129055

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin